30.12.2010

Moda in 2011

Phai avand in vedere ca maine e ultima zi din anul 2010 si incepe 2011, am zis ca ar fi bine sa va arat ce pantofi si ce haine sa purtati daca vreti sa fiti la moda .


Noile tendinte in materie de pantofi pentru sezonul cald de primavara 2011 includ o mare varietate de stiluri din care iti poti alege perechea de pantofi preferata.
Primavara 2011 va include: pantofi cu talpa joasa, pantofi cu tocuri medii si inalte, pantofi cu platforme dar si cei cu talpa ortopedica si ghetute.
Pantofii cu toc inalt vor include pe cei : stiletto, pe cei cu toc conic si pantofii cu toc subtire. Revin pantofii lacuiti si cei cu toc gros.Nu lipsesc nici pantofii cu platforma si toc inalt.Culorile vor fi indraznete, de vara in culori vibrante. Se vor purta culori luminoase, tari si imprimeuri funky.



  • Nuantele de rosu vor fi in top in 2011.Un alt amanunt de care trebuie sa tii cont este ca in 2011 ai voie sa folosesti combinatii de tonuri apartinand aceleiasi culori. Poti incerca deci sa porti tinute in aceeasi culoare, folosind nuante diferite, ceea ce pana acum nu era recomandat.
  • Bleumarinul ramane in tendinte ca o continuare din sezoanele trecute, fiind usor de combinat cu o gama larga de culori, usor de adaptat la orice stil vestimentar si il putem considera chiar „noul negru”, fiind la fel de versatil ca acesta, dar mai putin dur si rece.
  • Verdele nu a mai fost de mult in centrul atentiei in prezentarile de moda. Chiar si pe strada, rar intalnesti persoane care sa poarte tinute avand ca baza culoarea verde. Anul 2011 aduce insa o schimbare in aceasta privinta si verdele va fi un adevarat trend.De la nuante de verde lime, pana la verde forest, totul este permis.
  • Orice nuanta de maro, bej sau crem va fi extrem de chic si purtand-o, vei arata eleganta si sexy in acelasi timp. Se pare ca designerii vor instaura o noua regula, cea a combinarii mai multor nuante asemanatoare, deoarece ca si in cazul culorii rosu, si purtand tonuri derivate din maro vei avea voie si chiar va fi recomandat sa le combini, pentru un look sofisticat.
  • Combinatia alb-negru este practic nemuritoare. Daca insa in anii trecuti intrase oarecum intr-un con de umbra, anul 2011 o readuce pe podiumurile din toata lumea.De la tinute office, casual sau sport si pana la rochii de seara, in combinatia alb-negru , poti fii sigura nu doar ca nu vei da gres, purtand un stil clasic ce ofera siguranta, ci vei fi si foarte la moda!

Un comentariu: